BASISCURSUS: NATUURFOTOGRAFIE VOOR GROENTJES (DIEST) - OPGELET IN 2019

NOVEMBER

28
DONDERDAG

DECEMBER

5
DONDERDAG

DECEMBER

14
ZATERDAG

DECEMBER

19
DONDERDAG
DIEST • Natuur fotograferen kan je óók in de stad, buiten de klassieke natuurreservaten. Zelfs met een smartphone of eenvoudig fototoestel kan je interessante, indrukwekkende, veelzeggende en zelfs mooie foto’s nemen. In deze cursus maak je kennis met de belangrijke elementen van de fotografie: de belichting, de keuze van het onderwerp, maar vooral: de mogelijkheden die de natuur je biedt en de boodschap die jij als fotograaf wil meegeven met je beeld.

Er wordt zo weinig mogelijk ingegaan op het merk van je camera, maar je krijgt wél tips om tijdens het fotograferen je beeld zo goed mogelijk vast te leggen.Doelgroep/voorkennisIn deze basiscursus maak je op een laagdrempelige en prikkelende manier kennis met natuur en milieu. Voorkennis is niet vereist.

Prijs
Het inschrijvingsgeld bedraagt 30€/leden en 40€/niet-leden.

Deelnemen
Stap 1: Online inschrijvenVoor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: BetalenNa de mailbevestiging kan je het inschrijvingsgeld overschrijven op rekening BE55 4529 2211 4144 t.n.v. Natuurpunt Diest met vermelding 'cursus natuurfotografie' + naam + ev. lidnummer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bezoekerscentrum Webbekoms Broek
Omer Vanaudenhovelaan 48
3290 Diest
breng me hierheen